Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Top 4 Wishes

Top 4 wishes of all time

Kan inte låta bli att dela med mig utav mina fyra största önskningar :)

 

Ifrån norge resan

Cornrocket i Norge

Cornrocket i Norge

Anger Denial, Acceptance

 

Biografin är uppdaterad.

Hejsan! Denna vecka tittar solen fram och sommaren är påväg. Jag har nu uppdaterat lite biografi under http://www.cornrocket.se/biography/
Där kan man läsa lite smått och gott, och är det något som ni tycker jag ska lägga till är det bara att kommentera.

 

Film Lone Survivor

Lone Survivor är en film jag har längtat efter ett tag nu, planerar nu att se den på bio då den tidigare inte visats på bio. Den handlar om en Navy SEAL team som ska fånga Taliban leadaren Ahmad Shah och det är en verklighets baserad film. Utefter bilder och trailer jag ser så verkar den ha realistisk inlevelse och detalj rik kring utrustning. Hög kvallite och en film som jag är ute efter att se just nu, återkommer nog med en reccention när jag set den! :D

http://www.imdb.com/title/tt1091191/

 

wifog borde funnits tidigare.

Jag har nyligen kommigt över ett wifog simkort och det är ett utav de bättre saker som hänt mig. Så här står det på deras hemsida.

TELEFONI & SMS

Du får prata i 120 minuter varje månad. När du ringt upp dina gratisminuter så är det slut, men vi fyller på med 120 nya pratminutrar – varje månad! Helt gratis. Detsamma gäller för SMS. När du har skickat 200 SMS på en månad, så kan du inte skicka fler. Är du redan Wifoganvändare kan du logga in på Mina Sidor för att se hur mycket samtal och sms du har kvar. Med Gratisskolan får du tips på appar som hjälper dig att fortsätta snacka och sms:a gratis. Du har ju alltid tillgång till obegränsat mobilsurf.

http://wifog.com

Helt underbart, jag önskar bara det kommit tidigare när jag gick på gymnasiet eller liknande.

 

Halmstad film inspelning

I helgen åkte jag och min tjej till Halmstad för att spela in en musikvideo tillsammans med en kompis med våran airsoft utrustning. Väldigt roligt! Vet inte vilket band det är men det skulle vara någon typ av house musik. Det verka vara en väldigt seriös inspelning och jag fick springa och kasta mig fram och tillbaka en hel del! :D Länkar så klart den här videon när den finns tillgänglig.

Marcus Cornrocket Liffner

Marcus Cornrocket Liffner

 

Turf på is verkar coolt

Jag äslkar ju unika saker, om det så gäller kläd stilar, teknik eller hår färg spelar ingen roll. Men turf är ju ett av dem iaf! Men mer imponerad blir jag när jag ser att de ska vara ett turf event på isen :) Tyckte också trailern var riktigt bra gjord :p

Här ska man tdligen kunna anmäla sig http://forum.turfgame.com/viewtopic.php?f=6&t=3709

PS: fråga och motordrivna fordom var inte tillåtna :(

 

Årets första turf runda! :D


Då har man pumpat cycklen och varit ute på första turf rundan för iår och fler ska det bli, iaf om jag ska följa mina nyårs löften :). Men mest aktullt är väll min kort film som jag planerar inför :) Skriver manus bland annat men också redan klippt de första scenerna… ska bli kul att försöka göra något seriösare film och hoppas jag lyckas och den inte tar allt för lång tid :)

 

Nyhets sida bara för turf!

Som ni alla vet är jag kär i turf och nu finns det även en nyhets sida som handlar bara om turf. Riktigt kul! På sidan kan man tipsa om nyheter som jag passade på att göra när jag släppte min senaste video.

Artikeln om min senaste video
Länk till turf24

 

Önskar jag hade en cyckel i sthlm!

Erövra stockholm är inte lätt men efter snart en vecka har jag vandrat en heldel. Önskar att jag hade en cyckel med mig, inte mycket för hyr cycklarna. kletat upp några stickers och pratat lite med några riktigt trevliga 08 turfare.