Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Snöar

Tjenare! Idag har jag gjort en mindre rolig del i den tekniska världen, nämligen skruvat bort ca 25 st mounterings kit för datorer och skruvat dit nya. Ganska fysiskt krävande men jag tycker det är rätt kul ändå med tanke på att det inte är varje dag man får bygga upp rum med så många datorer i. Det roliga kommer förhoppnings vis efter åt då jag ska sätta upp en linux server med “FOG” på. Det vill säga, så man kan installera OS, program osv på alla datorer samtidigt via nätverket. Det är efter det, när allt är klart man blir så himla nöjd :)

 

Mer om FOG : http://www.fogproject.org/

Dagens klagomål: Jag näst intill hatar folk som inte går längst bak i spårvagnen/tunnelbanan, ok om man ska av nästa station och det inte är så mycket folk men idag kom folk inte på spårvagnen. När jag titta bak så var det en kvinna i 30 års åldern som blokerade en hel gång bak fanns till och med ett par sittplatser.

 

Film Zombieland

Efter en dag med mycket turfande, lite över 8000p gående så fick det bli en film.
Titel: Zombieland

info: Zombieland är en zombie film uppenbarligen men en väldig komisk sådan. Den är igenligt mig en utav de bättre. Det handlar om en ganska nördig kille från USA som hittar lite folk att samåka med osv.
Mitt betyg: 7/10
imdbs betyg: 7.7/10

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1156398/?ref_=sr_1

 

Melodifestivalen 2013

Som vanligt sätter man sig kl 20:00 framför tvn eller i mitt fall datorn och kollar på detta då man helt glömt bort från förra året hur värdelössa artister som uppträder i denna festival. Det är klart att det finns någon som duger och de som vinner brukar vada hyfsade. Men det brukar vara 2-3 uppträdande. Man måste ju se det också för att inte bli utefryst av det mänskliga systemet.

 

Mobilopratörer…

Idag när jag anlände till min fd hemstad så hämtade jag ut min telefon som varit på reparation på 3. Det gick, jag fick min telefon och den var hel. Jag har bara väntat 6 månader haft en jävla massa telefonsamtal och mejlkontakt fått den hem skickad trasig och en massa skit. Men äntligen, har jag tillbacka min samsung galaxy s3.

3 är helt värdelössa men det är alla mobilopratörer men jag har kollat ganska många gånger nu vilket abonomang som passar mig bäst. Hoss tre får jag:
300kr/mån

 • En ny gratismobil varanat år
 • 10 mb/s surf 10gig gratis sen 150kbs
 • Ringa och smsa för 30ö
 • Sämst support
 • fakturor och skit betalar man på nätet men det kanske man kan på alla teleop.

  Imorgon blir det till att köpa ny laddare då jag glömde min i sthlm sedan ska jag turfa hela dan. Förhoppningsvis får jag tag på en cyckel men verkar inte så just nu. “www.turfa.se”
  //Marcus Liffner

   

  Välkommen

  Hej och välkommen till Cornrocket.se som nu börjar se användar vänlig ut. Har jobbat lite på att skapa en användbar blogg och hålla den uppdaterad. Kommer skriva om det mesta men några intressen jag har är information teknik, Airsoft, bild och film. kl börjar närma sig 01:00 och det är dax att avsluta dagen med en film.

  Själv är jag väldigt film intresserad, men är ledsen att göra dig besiviken när filmen jag ska se är So Undercover utav Miley Cyrus. Kan ju ta att förklara dirkt. Det började med att jag skapade en ironisk kärlek för Hannah Montana lyssnade på låtar såg på filmen och sedan des har jag inte kunnat sluta följa idioten. Pinsamt men sant, sedan kan jag också förklara mig själv med att jag inprecip ser alla filmer. Men sedan har jag tänkt att skriva några ressentioner av lite bättre filmer :)