Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

wifog borde funnits tidigare.

Jag har nyligen kommigt över ett wifog simkort och det är ett utav de bättre saker som hänt mig. Så här står det på deras hemsida.

TELEFONI & SMS

Du får prata i 120 minuter varje månad. När du ringt upp dina gratisminuter så är det slut, men vi fyller på med 120 nya pratminutrar – varje månad! Helt gratis. Detsamma gäller för SMS. När du har skickat 200 SMS på en månad, så kan du inte skicka fler. Är du redan Wifoganvändare kan du logga in på Mina Sidor för att se hur mycket samtal och sms du har kvar. Med Gratisskolan får du tips på appar som hjälper dig att fortsätta snacka och sms:a gratis. Du har ju alltid tillgång till obegränsat mobilsurf.

http://wifog.com

Helt underbart, jag önskar bara det kommit tidigare när jag gick på gymnasiet eller liknande.

 

Turf på is verkar coolt

Jag äslkar ju unika saker, om det så gäller kläd stilar, teknik eller hår färg spelar ingen roll. Men turf är ju ett av dem iaf! Men mer imponerad blir jag när jag ser att de ska vara ett turf event på isen :) Tyckte också trailern var riktigt bra gjord :p

Här ska man tdligen kunna anmäla sig http://forum.turfgame.com/viewtopic.php?f=6&t=3709

PS: fråga och motordrivna fordom var inte tillåtna :(

 

Årets första turf runda! :D


Då har man pumpat cycklen och varit ute på första turf rundan för iår och fler ska det bli, iaf om jag ska följa mina nyårs löften :). Men mest aktullt är väll min kort film som jag planerar inför :) Skriver manus bland annat men också redan klippt de första scenerna… ska bli kul att försöka göra något seriösare film och hoppas jag lyckas och den inte tar allt för lång tid :)

 

Nyhets sida bara för turf!

Som ni alla vet är jag kär i turf och nu finns det även en nyhets sida som handlar bara om turf. Riktigt kul! På sidan kan man tipsa om nyheter som jag passade på att göra när jag släppte min senaste video.

Artikeln om min senaste video
Länk till turf24

 

Önskar jag hade en cyckel i sthlm!

Erövra stockholm är inte lätt men efter snart en vecka har jag vandrat en heldel. Önskar att jag hade en cyckel med mig, inte mycket för hyr cycklarna. kletat upp några stickers och pratat lite med några riktigt trevliga 08 turfare.

 

Stockholms Turf

Då har man lite jobb I stockholm, tyvärr hade jag ingen möjlighet att ta med mig cycklen, så får bli lite gåturf. Men galet kul är det dok att turfa I stockholm tycker jag ist för samma gammla turf zoner får man utforska lite nya gator.

Största skillnaden är väll natt turfningen som är lite läskig här i stockholm om jag får säga det själv. Då det brukar hänga lite gäng och alkisar/missbrukare på vissa zoner och det kan vara obehagligt.

 

Galen turf natt!

Jag hade oturen att ramla tre gånger i natt! Galet ont har jag överallt.

Första gången så kom jag in i en rondell väldigt fort ca 40 kmh och kör bakom en Securitas bil, då blir det rött ljus i mitten av rondellen jag bromsar för att inte köra in i bilen men sladdar upp i 90 grader för att som sagt inte köra rätt in i bilen men ist välter jag åt sidan och rullar in i den. Som tur var fick jag bara lite ont i armbågen och knät men kunde resa mig upp snabbt. Securitas vakten kom också ut och kollade hur det gick och det tackar jag för!

Andra gången var vid elmia när jag skulle försöka slå MadMajks vässle rekord (ta 10 zoner på så kort tid som möjligt). Jag cyklar då så klart så fort jag kan längs med parkeringen och ska svänga vänster in till DHentrence (elmia entrén). Då köra jag rakt in i en trottoarkant med stenar bakom och voltar i stenarna. Notera att detta är andra gången den här veckan som jag krasar på det samma ställe… Fick fint blåmärke på låret…

Tredje gången så var jag vid en brygga i Huskvarna hamnen där det finns en zone längst ut. Bryggan är gjort av stora långa träplankor, här körde jag som tur var inte så fort men detta var nog det som gjorde mest ont… Fram hjulet åkte ner emellan två plankor och jag flög fram voltade och dinglade på kanten av bryggan nära på att ramla i xD

 

Ny Turfvideo!

Tjena! Här kommer en ny Turf video som jag hoppas ny tycker om ;)

 

Cornrocket Turf Till Jobbet :)

Här är en ny Turf video med nästan samma väg som jag tar till jobbet. :D Liter kortare än jag tänkt mig men fick filma helt ensam och har inte så mycket tid efter jobbet så med tanke på tiden jag gjorde den på så tycker jag den blev ganska bra. :D

 

Skitig Turf runda med downhill omväg

Idag på morgonen cycklade jag en lång turf runda i jönköpings berg. Avslutade med en downhill sväng ner för berget och skitig blev jag då det regnade också… Men riktigt kul var det! :D