Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

wifog borde funnits tidigare.

Jag har nyligen kommigt över ett wifog simkort och det är ett utav de bättre saker som hänt mig. Så här står det på deras hemsida.

TELEFONI & SMS

Du får prata i 120 minuter varje månad. När du ringt upp dina gratisminuter så är det slut, men vi fyller på med 120 nya pratminutrar – varje månad! Helt gratis. Detsamma gäller för SMS. När du har skickat 200 SMS på en månad, så kan du inte skicka fler. Är du redan Wifoganvändare kan du logga in på Mina Sidor för att se hur mycket samtal och sms du har kvar. Med Gratisskolan får du tips på appar som hjälper dig att fortsätta snacka och sms:a gratis. Du har ju alltid tillgång till obegränsat mobilsurf.

http://wifog.com

Helt underbart, jag önskar bara det kommit tidigare när jag gick på gymnasiet eller liknande.

 

Google has answers

Why ask Jesus, when google has all the answers.

Jag är ganska kritisk till all religion men men det betyder inte att jag rejekterar dem. Jag öppnar alla förslag till filosophi med öppna armar. Jag ser häldre att allt är möjligt än att vissa saker inte är det och på de viset tror jag på de flesta religioner till viss del. Men mitt ovanstående citat kvar står, och jag tyckte det var rätt fyndigt. Jag hatar när man skiter i att ta reda på något eller skiter i att ta tag i allt.

Det var posie enoth ska kasta in ett musik tips

Detta är Hardcore Superstars nya singel som heter Abov the Law som jag finner väldigt inspererande :)