Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Mitt gammla kontor

Cornrocket rum

Cornrocket Kontor

Önskar att mitt kontor såg ut så här igen, det löser sig nog med tiden :) Just nu är allt bara en ända röra :)

 

wifog borde funnits tidigare.

Jag har nyligen kommigt över ett wifog simkort och det är ett utav de bättre saker som hänt mig. Så här står det på deras hemsida.

TELEFONI & SMS

Du får prata i 120 minuter varje månad. När du ringt upp dina gratisminuter så är det slut, men vi fyller på med 120 nya pratminutrar – varje månad! Helt gratis. Detsamma gäller för SMS. När du har skickat 200 SMS på en månad, så kan du inte skicka fler. Är du redan Wifoganvändare kan du logga in på Mina Sidor för att se hur mycket samtal och sms du har kvar. Med Gratisskolan får du tips på appar som hjälper dig att fortsätta snacka och sms:a gratis. Du har ju alltid tillgång till obegränsat mobilsurf.

http://wifog.com

Helt underbart, jag önskar bara det kommit tidigare när jag gick på gymnasiet eller liknande.

 

Dreamhack var awesome!

Här kommer en fin bild på sc2 produktionen var sjukt kul. Detta eventet gjorde jag inte så jävla mycket om jag ska vara ärlig flyttade jag mest runt på sladdar efter kamera mannen, men mer tid att titta på sc2 då! :P Lite kul att jag var med en del på streamen med över 100 k tittare + sendes i svt.

Efter städningen hade JaeDong och Teja lämnat sina värdecheckar så de tog jag hand om :)

 

Mera timjobb! :D

Idag har jag turfat runt lite i Stockholm stad, alltid lika kul när man tittar ner på skärmen och ser att en står framför än, titta upp så står någon och skrattar framför än. Aja jag fick den zonen iaf :)

Sedan så har jag fått lite timjobb, där jag ska montera och installera datorer! Hoppas det går bra osv…Blir förmodligen att fysiskt skruva fast datorer sen fick jag installera inprecip hur jag ville så ska nog använda mig av FOG i linux som är ett open source program för att mass ghosta datorer. (på svenska: Instalera windows på flera datorer samtidigt utan att köpa ett program för flera tusen). Tycker det är ironiskt att man får betalt för något man drömmer om att göra.

Nu ska jag se ett avsnitt utav en serie som jag nyligen hittat som heter The Finder. Handlar om en dektetiv som är grym på att hitta saker :).  Han bor i en resturang till sammans med en jurist, en tjej som är på permition pga stöld och sånt och en US Marshal.

http://www.imdb.com/title/tt1943524/?ref_=fn_al_tt_1

 

Mobilopratörer…

Idag när jag anlände till min fd hemstad så hämtade jag ut min telefon som varit på reparation på 3. Det gick, jag fick min telefon och den var hel. Jag har bara väntat 6 månader haft en jävla massa telefonsamtal och mejlkontakt fått den hem skickad trasig och en massa skit. Men äntligen, har jag tillbacka min samsung galaxy s3.

3 är helt värdelössa men det är alla mobilopratörer men jag har kollat ganska många gånger nu vilket abonomang som passar mig bäst. Hoss tre får jag:
300kr/mån

  • En ny gratismobil varanat år
  • 10 mb/s surf 10gig gratis sen 150kbs
  • Ringa och smsa för 30ö
  • Sämst support
  • fakturor och skit betalar man på nätet men det kanske man kan på alla teleop.

    Imorgon blir det till att köpa ny laddare då jag glömde min i sthlm sedan ska jag turfa hela dan. Förhoppningsvis får jag tag på en cyckel men verkar inte så just nu. “www.turfa.se”
    //Marcus Liffner