Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Halmstad film inspelning

I helgen åkte jag och min tjej till Halmstad för att spela in en musikvideo tillsammans med en kompis med våran airsoft utrustning. Väldigt roligt! Vet inte vilket band det är men det skulle vara någon typ av house musik. Det verka vara en väldigt seriös inspelning och jag fick springa och kasta mig fram och tillbaka en hel del! :D Länkar så klart den här videon när den finns tillgänglig.

Marcus Cornrocket Liffner

Marcus Cornrocket Liffner

 

Ny Turfvideo!

Tjena! Här kommer en ny Turf video som jag hoppas ny tycker om ;)

 

En natt i skogen

På senaste tiden har jag blivigt besat utav “Bear Grylls” och “Naked and Afraid”. Som är Överlevnads serier. Jag ville se hur jag själv skulle hantera skogen så jag tillbringade en natt där, också för att få lite film mattrial ;) Men det var riktigt kul. Bestämde innan för en sjö som jag skulle ta mig till och göra läger eld osv.

 

Min system kamera måste bort :(

Hejsan! Måste tyvärr sälja min canon 600D kamera och det gör ont! Älskar fota,filma streama och sånt. Tyvärr gör jag inte det så ofta längre och värdet på kameran är för högt för att ha kvar den. Men kommer förmodligen köpa en ny kamera när jag fått jobb och lite stabilare ekonomi.

Vill passa på att tipsa om en serie som jag har tittat på den här veckan som heter Grimm. Den är igenligt mig mycket bra. Handlar om att en stor del av världens befolkning är hälften något djur och huvud personen är en vanlig person som kan se vad de verkligen är. Låter nog mer förvirande än vad det är. Tycker den är ganska bra.
lite spoiler
Lite dåligt är att storyn inte ändras så mycket, hatar det i serier… tex att han berättar inte för någon annan “mäniska” att han kan se detta, inte ens sin sambo eller arbetes partner. iaf inte i season 1. Jag tycker bättre om serier som ändrar story och där det händer massiva ändringar i serien och allt inte är så en sidigt.