Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Film Lone Survivor

Lone Survivor är en film jag har längtat efter ett tag nu, planerar nu att se den på bio då den tidigare inte visats på bio. Den handlar om en Navy SEAL team som ska fånga Taliban leadaren Ahmad Shah och det är en verklighets baserad film. Utefter bilder och trailer jag ser så verkar den ha realistisk inlevelse och detalj rik kring utrustning. Hög kvallite och en film som jag är ute efter att se just nu, återkommer nog med en reccention när jag set den! :D

http://www.imdb.com/title/tt1091191/

 

Halmstad film inspelning

I helgen åkte jag och min tjej till Halmstad för att spela in en musikvideo tillsammans med en kompis med våran airsoft utrustning. Väldigt roligt! Vet inte vilket band det är men det skulle vara någon typ av house musik. Det verka vara en väldigt seriös inspelning och jag fick springa och kasta mig fram och tillbaka en hel del! :D Länkar så klart den här videon när den finns tillgänglig.

Marcus Cornrocket Liffner

Marcus Cornrocket Liffner

 

Ny Turfvideo!

Tjena! Här kommer en ny Turf video som jag hoppas ny tycker om ;)

 

En natt i skogen

På senaste tiden har jag blivigt besat utav “Bear Grylls” och “Naked and Afraid”. Som är Överlevnads serier. Jag ville se hur jag själv skulle hantera skogen så jag tillbringade en natt där, också för att få lite film mattrial ;) Men det var riktigt kul. Bestämde innan för en sjö som jag skulle ta mig till och göra läger eld osv.

 

Cornrocket Turf Till Jobbet :)

Här är en ny Turf video med nästan samma väg som jag tar till jobbet. :D Liter kortare än jag tänkt mig men fick filma helt ensam och har inte så mycket tid efter jobbet så med tanke på tiden jag gjorde den på så tycker jag den blev ganska bra. :D

 

Min system kamera måste bort :(

Hejsan! Måste tyvärr sälja min canon 600D kamera och det gör ont! Älskar fota,filma streama och sånt. Tyvärr gör jag inte det så ofta längre och värdet på kameran är för högt för att ha kvar den. Men kommer förmodligen köpa en ny kamera när jag fått jobb och lite stabilare ekonomi.

Vill passa på att tipsa om en serie som jag har tittat på den här veckan som heter Grimm. Den är igenligt mig mycket bra. Handlar om att en stor del av världens befolkning är hälften något djur och huvud personen är en vanlig person som kan se vad de verkligen är. Låter nog mer förvirande än vad det är. Tycker den är ganska bra.
lite spoiler
Lite dåligt är att storyn inte ändras så mycket, hatar det i serier… tex att han berättar inte för någon annan “mäniska” att han kan se detta, inte ens sin sambo eller arbetes partner. iaf inte i season 1. Jag tycker bättre om serier som ändrar story och där det händer massiva ändringar i serien och allt inte är så en sidigt.

 

Film Noobz

Noobz är en film om ett lag i Gears of wars 3 som tävlar på xbox mot andra lag. Den handlar om att de ska ta sig till en stor tournering och vinna. Väldigt komisk film och ganska verklighets trogen :) Den är dok inte så väll gjord speciel men bra musik. Detta är den tredje filmen i “spel” genren vilket av de andra två var mer dokumentär liknande. Hade nog varit bättre om den hade varigt byggd på en värklig händelse och inspelat på ett riktigt event. Men som sagt fortfarande väldigt rolig.

4,5/10 (4 på imdb)

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1884369/?ref_=fn_al_tt_1

Nu blir det de nya avsnittet av The Walking Dead som jag hoppas ni redan känner till. Om ni inte gör det så är det en väldigt väll gjord serie som i min toplista kommer strax efter stargate och Games of Thrones. Det är en zombiapo serie som utspelar sig i USA.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1520211/

 

Film TPB AFK

Det finns nu en dokumentär om The Pirate Bay på

youtube http://www.youtube.com/watch?v=eTOKXCEwo_8

eller som

torrent: http://thepiratebay.se/torrent/8118457/TPB.AFK.2013.1080p.h264-SimonKlose

Man kan betala för att se den eller bidra med pengar här om man vill www.tpbafk.tv.

Även fast den egentligt mig visade väldigt lite av personerna bakom tpb, rättegångarna fansen osv så tycker jag att det är kul att den tillverkades. Den var inspererande och gjorde mig bara mer irriterad på hur Sverige fungerar idag och jag trodde inte det var så illa även fast jag redan innan tycker att det hanterats dåligt. Jag tycker inte om att tala om för andra vart jag står i politik egentligen men det är ganska uppenbart att de tillslut blev dömda för ett brott som de inte ens begått bara för att de var tvungna att göra något mot tpb.

Oavsätt dina politiska åsikter tycker jag du ska se filmen för att kanske förstå lite mer vad det faktiskt handlar om.

 

Mera timjobb! :D

Idag har jag turfat runt lite i Stockholm stad, alltid lika kul när man tittar ner på skärmen och ser att en står framför än, titta upp så står någon och skrattar framför än. Aja jag fick den zonen iaf :)

Sedan så har jag fått lite timjobb, där jag ska montera och installera datorer! Hoppas det går bra osv…Blir förmodligen att fysiskt skruva fast datorer sen fick jag installera inprecip hur jag ville så ska nog använda mig av FOG i linux som är ett open source program för att mass ghosta datorer. (på svenska: Instalera windows på flera datorer samtidigt utan att köpa ett program för flera tusen). Tycker det är ironiskt att man får betalt för något man drömmer om att göra.

Nu ska jag se ett avsnitt utav en serie som jag nyligen hittat som heter The Finder. Handlar om en dektetiv som är grym på att hitta saker :).  Han bor i en resturang till sammans med en jurist, en tjej som är på permition pga stöld och sånt och en US Marshal.

http://www.imdb.com/title/tt1943524/?ref_=fn_al_tt_1