Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Film Lone Survivor

Lone Survivor är en film jag har längtat efter ett tag nu, planerar nu att se den på bio då den tidigare inte visats på bio. Den handlar om en Navy SEAL team som ska fånga Taliban leadaren Ahmad Shah och det är en verklighets baserad film. Utefter bilder och trailer jag ser så verkar den ha realistisk inlevelse och detalj rik kring utrustning. Hög kvallite och en film som jag är ute efter att se just nu, återkommer nog med en reccention när jag set den! :D

http://www.imdb.com/title/tt1091191/

 

Halmstad film inspelning

I helgen åkte jag och min tjej till Halmstad för att spela in en musikvideo tillsammans med en kompis med våran airsoft utrustning. Väldigt roligt! Vet inte vilket band det är men det skulle vara någon typ av house musik. Det verka vara en väldigt seriös inspelning och jag fick springa och kasta mig fram och tillbaka en hel del! :D Länkar så klart den här videon när den finns tillgänglig.

Marcus Cornrocket Liffner

Marcus Cornrocket Liffner

 

Tillbacks i stockholm.

Nu är jag här i stockholm igen. Airsoft spelet i Jönköping var mindre lyckat, men kul att få komma ut i skogen lite. Mitt vapen klinkade ihop efter 100 skott eller nått och ville inte vara med mer. Beror förmodligen på för klent batteri. Ska kolla på det nu i veckan. Annars så upptäkte jag att man ser mycket bättre igeom skog än på sommaren xD Inga löv barr, buskar eller gräs.

Det var också årsmöte på med Sverok-jk det var tråkigt att så få LAN och Airsoft/paintboll föreningar var där men det var skjönt att bli invald i styrelsen igen. Nu har jag också lite mer koll på hur saker och ting fungerar och hoppas på att jag kan hjälpa andra föreningar och utvecklas.

 

PJ m4 ris

OhoY! Idag blir det jönköping och på lördag ett för mig efterlängtat airsoft spel. I Måndags köpte jag en m4 ris gjord av PJ som är en kina clon på röda stjärnan i sthlm. Dagen efter får taiwan guns den på lager igen för 800 kr mindre xD Men jag får slipper ju frakt på garanti ärenden och jag har den idag och slipper vänta. Men hade så klart tagit den på taiwan om jag hade vetat detta xD Men nu blir det spel på lördag.

M4Den är 130 trimmad och chrona 130 med 0.25 så ska dränka den i min guille sute och köra sniper på lördag :) Men sedan ska jag byta ner fjärden så man kan köra auto. Ska också löda om el systemet men man fick ett fint 2000mah batteri med :)

 

Bil resa till jkpg

God morgon, Lördag morgon är det och jag är på väg till jönköping för att hälsa på familj och vänner. Ska också passa på att sälja mitt första airsoft vapen (Licens fritt vapen som skjuter plast kulor ). Känns skönt att bli av med den då den bara har krånglat sen jag fick den nästan. Har dok lagt ut mycket pengar på den med extra mag rails uppgraderingar osv, men nu beöver jag pengarna till ett nytt vapen! :D

Imorgon kl 12 restas också turf, ni kan ju läsa mer om vad det är på www.turfa.se. Men kort sagt är det ett GPS spel där man ska springa runt och ta över zoner. Toplistan resetas en gång i månaden så det blir ut och turfa. Hoppas jag får tag på något bra fordom bara :D