Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Välkommen

Hej och välkommen till Cornrocket.se som nu börjar se användar vänlig ut. Har jobbat lite på att skapa en användbar blogg och hålla den uppdaterad. Kommer skriva om det mesta men några intressen jag har är information teknik, Airsoft, bild och film. kl börjar närma sig 01:00 och det är dax att avsluta dagen med en film.

Själv är jag väldigt film intresserad, men är ledsen att göra dig besiviken när filmen jag ska se är So Undercover utav Miley Cyrus. Kan ju ta att förklara dirkt. Det började med att jag skapade en ironisk kärlek för Hannah Montana lyssnade på låtar såg på filmen och sedan des har jag inte kunnat sluta följa idioten. Pinsamt men sant, sedan kan jag också förklara mig själv med att jag inprecip ser alla filmer. Men sedan har jag tänkt att skriva några ressentioner av lite bättre filmer :)