Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Vad är Turf?

Vad är turf? eller hur jag gick ner 25 kg på 2 år.

Turf är en aktivitet/träning/spel som man med hjälp utav sin mobils gps utövar. Man laddar ner applikationen från android market skriver in sit nick name och kör.
När man startar appen kommer en karta upp med massa röda prickar på. Kartan är över världen och prickarna är zoner som man med hjälp utav sin mobil kan ta över så att de blir gröna. På kartan ser man också andra spelare och andra spelare ser dig när du har GPS igång i appen. Man tar över en zone igenom att ta sig till den och ha mobilen i den i 30 sekunder.

Man kan gå, springa, cyckla vad du vill. Det är bra motion och det finns gott om zoner i de flesta städer. Man kan chata med andra spelare men mest motiverande är nog toplistan.

Man får poäng när man tar över en zone beroende hur nära andra zoner den ligger, liger den nära andra zoner brukar man få mindre.
Sedan får man poäng i timmen för alla zoner man har desto närmre andra zoner den ligger desto mer får man i timmen.
Du kan samla achivments eller “medaljer” som man får när man gör något utomstående, exempel ta 15 zoner på 20 min eller ta en zone i timmen i 12 timmar.
När en person har tagit över en zone så blir zonen blockad för andra spelare i MAX 20 min, beroende på vilken level personen är i turf. Man levelar igenom att ta zoner.

www.turfgame.se

 

2 Responses

  1. -8 Kilo i en månad , detta är mitt resultat efter att ha använt thermacuts fat burner, En dag kom jag över video om dessa piller och beslutade att ge det ett försök , rasults är fantastiska , de av er som har problem att gå ner i vikt måste du prova det , jag minns inte URL , men sök på google efter thermacuts fat burner

  2. I simply want to say I’m all new to blogs and actually loved this web page. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You absolutely come with fabulous posts. Thanks for sharing your blog site.