Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Mobilopratörer…

Idag när jag anlände till min fd hemstad så hämtade jag ut min telefon som varit på reparation på 3. Det gick, jag fick min telefon och den var hel. Jag har bara väntat 6 månader haft en jävla massa telefonsamtal och mejlkontakt fått den hem skickad trasig och en massa skit. Men äntligen, har jag tillbacka min samsung galaxy s3.

3 är helt värdelössa men det är alla mobilopratörer men jag har kollat ganska många gånger nu vilket abonomang som passar mig bäst. Hoss tre får jag:
300kr/mån

  • En ny gratismobil varanat år
  • 10 mb/s surf 10gig gratis sen 150kbs
  • Ringa och smsa för 30ö
  • Sämst support
  • fakturor och skit betalar man på nätet men det kanske man kan på alla teleop.

    Imorgon blir det till att köpa ny laddare då jag glömde min i sthlm sedan ska jag turfa hela dan. Förhoppningsvis får jag tag på en cyckel men verkar inte så just nu. “www.turfa.se”
    //Marcus Liffner