Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Min system kamera måste bort :(

Hejsan! Måste tyvärr sälja min canon 600D kamera och det gör ont! Älskar fota,filma streama och sånt. Tyvärr gör jag inte det så ofta längre och värdet på kameran är för högt för att ha kvar den. Men kommer förmodligen köpa en ny kamera när jag fått jobb och lite stabilare ekonomi.

Vill passa på att tipsa om en serie som jag har tittat på den här veckan som heter Grimm. Den är igenligt mig mycket bra. Handlar om att en stor del av världens befolkning är hälften något djur och huvud personen är en vanlig person som kan se vad de verkligen är. Låter nog mer förvirande än vad det är. Tycker den är ganska bra.
lite spoiler
Lite dåligt är att storyn inte ändras så mycket, hatar det i serier… tex att han berättar inte för någon annan “mäniska” att han kan se detta, inte ens sin sambo eller arbetes partner. iaf inte i season 1. Jag tycker bättre om serier som ändrar story och där det händer massiva ändringar i serien och allt inte är så en sidigt.