Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Mera timjobb! :D

Idag har jag turfat runt lite i Stockholm stad, alltid lika kul när man tittar ner på skärmen och ser att en står framför än, titta upp så står någon och skrattar framför än. Aja jag fick den zonen iaf :)

Sedan så har jag fått lite timjobb, där jag ska montera och installera datorer! Hoppas det går bra osv…Blir förmodligen att fysiskt skruva fast datorer sen fick jag installera inprecip hur jag ville så ska nog använda mig av FOG i linux som är ett open source program för att mass ghosta datorer. (på svenska: Instalera windows på flera datorer samtidigt utan att köpa ett program för flera tusen). Tycker det är ironiskt att man får betalt för något man drömmer om att göra.

Nu ska jag se ett avsnitt utav en serie som jag nyligen hittat som heter The Finder. Handlar om en dektetiv som är grym på att hitta saker :).  Han bor i en resturang till sammans med en jurist, en tjej som är på permition pga stöld och sånt och en US Marshal.

http://www.imdb.com/title/tt1943524/?ref_=fn_al_tt_1