Marcus Cornrocket Jonathan Liffner www.cornrocket.se 

Facebook Twitter YouTube E-mail RSS

Film TPB AFK

Det finns nu en dokumentär om The Pirate Bay på

youtube http://www.youtube.com/watch?v=eTOKXCEwo_8

eller som

torrent: http://thepiratebay.se/torrent/8118457/TPB.AFK.2013.1080p.h264-SimonKlose

Man kan betala för att se den eller bidra med pengar här om man vill www.tpbafk.tv.

Även fast den egentligt mig visade väldigt lite av personerna bakom tpb, rättegångarna fansen osv så tycker jag att det är kul att den tillverkades. Den var inspererande och gjorde mig bara mer irriterad på hur Sverige fungerar idag och jag trodde inte det var så illa även fast jag redan innan tycker att det hanterats dåligt. Jag tycker inte om att tala om för andra vart jag står i politik egentligen men det är ganska uppenbart att de tillslut blev dömda för ett brott som de inte ens begått bara för att de var tvungna att göra något mot tpb.

Oavsätt dina politiska åsikter tycker jag du ska se filmen för att kanske förstå lite mer vad det faktiskt handlar om.